Idea Lux
 
За нас
Услуги
Настоящи проекти
Завършени проекти
Етичен кодекс на строителя
Връзки
За контакт
 
ЗА НАС

ИДЕЯ ЛУКС е бързо развиваща се компания работеща в областта на проектирането на сгради,строителството и управлението на строително-инвестиционни проекти.
Фирмата разполага със собствен екип от професионалисти, специализирани в луксозни довършителни работи като шпакловки, боядисване,
подови настилки,стенни облицовки, и пр.

С решение на Камарата на Строителите в България от 12.01.08 г. ИДЕЯ ЛУКС ООД е вписано в Централния Професионален Регистър на Строителя и е лицензирано за изграждане на строежи от високото строителство, както и пълната гама от инсталационни и довършителни работи.

НАШАТА МИСИЯ

ИДЕЯ ЛУКС извършва проектиране, инженеринг и пълната гама от строителниработи, касаещи нови проекти, реконструкция или реновиране на съществуващи сгради, търговски обекти или офиси, интериорни решения и т.н.
Независимо от това дали изпълняваме проект “до ключ” или конкретна строителна работа, ние работим до постигането на най-високо качество до последния детайл.
Опитът и компетенциите на нашите служители, заедно с добрите отношения, които сме изградили с местната администрация, ни дават възможност да ускорим процеса на получаване на различни разрешителни и да въвеждаме нашите обекти в експлоатация във възможно най-кратки срокове. Ние предоставяме пълна гаранция за изпълнените от нас строителни работи и по този начин –безпроблемна експлоатация на построените или реновирани от нас обекти.


НАШИТЕ ЦЕННОСТИ И ЦЕЛИ

Наши основни цели са постигането на съвършенство в обслужването на
клиентите ни, развитие на потенциала на нашите служители, изпълнението на задълженията ни към нашите контрагенти и инвеститори, както и грижата за опазването на околната среда и развитието на обществено полезни дейности.
Ние виждаме нашите ценности така:

Качество: Постигане на най-високи стандарти в обслужването, качеството на строителните работи и добавена стойност за нашите клиенти.
Грижа за клиентите: Наша ежедневна грижа е да работим в близък контакт с инвесторите и клиентите за които работим, за да сме уверени, че те получават първокласно обслужване, посредством ефективни работни процеси, най-високо ниво на професионализъм и честност.
Точност: Ние ценим нашето време, както и времето на нашите клиенти.
Нашата стриктна организация и капацитет ни позволяват да се справим с
най-сложните проекти в рамките на договорените графици и срокове.
Честност: Ние изпълняваме всяка една част от работата си съобразявайки се с интересите на нашите клиенти и инвестотори, използвайки качествени материали при стриктно спазване на съответните технологии. Всички измервания се проверяват от нашите мениджъри преди актовете за свършена работа да бъдат придвижени до инвеститора.
Проактивен подход: Нашият екип е настроен да улавя нуждите на клиента и да предлага по-ефективни решения, удовлетворяващи интересите на клиента и носещи търсения резултат по възможно най-изгодния от икономическа гледна точка начин.


Ние вярваме, че придържайки се към най-високите етични стандарти в
нашия бизнес, прехвърляме нематериална стойност към нашите клиенти.

НАШИЯТ ПОДХОД

ИДЕЯ ЛУКС е създадена за да осигурява проектантски, строителни и
консултантски услуги с най-високо качество. Ние прилагаме същото
внимание,професионализъм и грижа, независимо от размера и обхвата
на проектите, които са ни възложени. Фокусираме се в развитието на дългосрочни отношения с нашите клиенти, и се стараем да удовлетворим техните очаквания.
Вярваме, че можем да намерим специфично решение за всеки отделен случай, и по този начин да добавим икономическа изгода за клиента към качестовото и дългия живот на нашите строителни продукти. Ето защо, ние анализираме в детайли спецификата и всички изисквания към проектирането, технологията, сроковете и бюджета на Вашия проект. На базата на този анализ ние изработваме ценово-ефективни решения, отговарящи на изискванията на инвеститора, и в най-добрите интереси на обществото и опазването на околната среда.

НАШИЯТ ЕКИП

В сърцевината на нашия бизнес стои екип от опитни професионалисти в
областта на градоустройството и архитектурата, строителното инженерство,
управлението на проекти, маркетинга и строителството. Наша фирмена
политика е да задържаме “най-добрите от най-добрите” и да поддържаме
най-висок калибър от доказали се професионалисти в бранша, работещи
в единен екип. Нашите служители говорят на няколко езика, и са способни
да работят както с местните власти, така и чуждестранни инвеститори и
клиенти. Опитът и компетентността на нашия проектантски екип са впрегнати в служба на клиентите ни,така че да се намерят най-икономически изгодните, и все пак съвременни, модерни, функционални и естетични архитектурни и интериорни решения. Нашите строители са опитни, обучени и организирани. Особено внимание обръщаме на опазването на правилата за безопасност, на поддържането на чистота и ред на работните площадки и се сремим да ограничаваме до минимум причинените неудобства на околните.

Ние считаме,
че нашият най-голям актив са нашите служители.
 
 
 
     
© 2008 Idea Lux| All rights reserved |